Geen webshop wél service

Had u hier een webshop in e-commerce verpakkingen verwacht? Wij geven de voorkeur aan persoonlijke aandacht. Zo kunnen wij u een maatwerkoplossing bieden in prijs, verpakking, en service. Wij gaan voor u aan de slag. 

De perfecte e-commerce verpakking voor u

De ideale verzenddoos is duurzaam, handig in gebruik en beschikt over een bedrukking die uw merk versterkt. Net als AGF moet er in de e-commerce wereld snel geschakeld worden. Dankzij ons eigen wagenpark en chauffeurs bieden wij deze flexibiliteit

 

 

"Bij Karpack hoef ik mij nooit zorgen te marken over mijn voorraad dozen"

Van verzenddoos naar marketingmiddel

De uitstraling van uw merk over zien te brengen op een verzendverpakking. Wilt u uw klanten ook thuis een wow-effect laten ervaren bij het openen van een verzenddoos, een stuk van uw winkel en het merk naar de klant brengen?

Met verzendverpakkingen is steeds meer mogelijk, duurzaam en verantwoord  kunt u de beleving van online overbrengen naar de woonkamer van uw klant.

Een greep uit ons assortiment

Insteek verpakking

In verschillende hoogtes met tearstrip en twee plakstroken.

Post verzenddoos

met afscheur perforatie en twee plakstrippen voor verzending heen en retour.

Automatische lock-doos

met tearstrip en twee plakstrippen voor verzending heen en retour.

Zware Kraft enveloppe

Logistiek efficiënte verpakking

In verschillende hoogtes in te zetten verpakking met tearstrip en plakstrook.

Postverpakking

met tearstrip en twee plakstroken.

"Voor mij staat Karpack voor een professionele service en kennis van karton."

Waarom een e-commerce verpakking van Karpack?

Duurzaam, professioneel en onderscheidend, dat is de e-commerce verpakking van Karpack. Bij Karpack doen we er alles aan om voor u een verpakking te realiseren die past bij uw onderneming en aansluit op de wensen van uw klanten. Dat doen we niet alleen op een persoonlijke manier, maar ook een duurzame! En dat allemaal tegen een goede prijs.

FAQ

Als het gaat om standaarddozen, dan kunnen wij deze uit voorraad leveren. Gaat het op gepersonaliseerde verpakkingen, dan leveren wij volgens de vooraf gemaakte leveringsafspraak
Wij beschikken altijd over een voorraad van standaard e-commerce doosjes. Gepersonaliseerde dozen kunnen wij desgewenst op onze locatie opslaan, dit noemen wij de contractvoorraad.
Karpack bestaat sinds 1996
Jazeker, hiermee beogen we voor de ontvanger van een wow-effect bij het openen. Dit is een mooie toevoeging aan e-commerce verpakkingen.
Dit doen wij tezamen met de designers van onze fabrieken.

Zoekt u ideale verzenddoos?

Met onze technische kennis over karton, verpakkingen en creatieve blik helpen wij u bij het creëren van de juiste verpakking die past bij uw bedrijf.

We staan voor u klaar

Onze kantoortijden:
07:00 uur - 17:00 uur